Kerstpakket

Zoek je een verrassing voor personeel of relaties? Kerst is een mooi moment om je waardering uit te spreken. Wij maken graag samen met jou een passend cadeau waar je iets aan hebt, voor nu of voor altijd. Als je kiest voor food garanderen we eerlijke producten die direct gebruikt worden en geen producten die in een kast verdwijnen en er pas weer uitkomen als de datum verlopen is. Geef je de voorkeur aan een cadeau, dan kiezen we voor items die altijd goed zijn: ‘Out of fashion, into eternity’.

Sinterklaas

Een kleine verrassing op het bureau van je collega’s of bij hen thuis in de brievenbus blijft leuk. Voor Sinterklaas hebben we een aantal leuke items bedacht. Uiteraard bedenken we ook altijd items in opdracht, met een speciaal thema, binnen een bepaald budget. Wil je ons voorstel van dit jaar zien? Of een eigen idee bespreken? Neem dan contact op.

We bespreken graag je wensen

Give Me A Break events verzorgt het hele event van idee tot uitvoering, met oog voor detail. We zitten al meer dan 30 jaar in het vak en weten wat nodig is om een evenement te laten slagen. Inmiddels hebben we het vertrouwen gewonnen van klanten die weten hoe kwaliteit smaakt en eruit ziet. We bespreken graag wat je wensen zijn en presenteren een voor jouw evenement uitgewerkt concept.