Events

Give Me A Break verzorgt een kwalitatief hoogstaande Coffee Break op maat voor evenementen. Onze vriendelijke en zeer ervaren en gecertificeerde barista’s serveren in relatief korte tijd fantastische koffie aan grote groepen. Dit geeft een ambachtelijke sfeer met de heerlijke geur van verse koffie op uw event. Een zorgvuldig gekozen gebakje maakt de break compleet. Is het evenement deels op locatie en deels thuis? De op maat gemaakte boxen, die we naar het huisadres van de deelnemers sturen, zorgen ervoor dat zij zich helemaal onderdeel voelen van het evenement.

Maatwerk en merkbeleving

We bieden de ‘best solutions for a tailormade break’ en luisteren goed naar jouw uitgangspunten en ideeën. We geven advies en komen samen tot een versterking van jouw evenementconcept. Zelfs de keuze voor een versnapering kan het evenementconcept versterken. We dragen bij aan de beleving die jij jouw gasten wilt bieden. We werken zelfstandig, maar ook – als je dat fijn vindt – samen met de cateraar.

Vers duurzaam en lokaal

Bij elk product zoeken we de beste leverancier. Onze koffie komt uit Ethiopië en Brazilië, onze thee is biologisch van Fair Trade. We gebruiken verse producten als munt, citroen en gember. Door veel te proeven kennen wij inmiddels de lekkerste vlaai, waarvan de rijst gerijpt is in de grotten van Zuid Limburg, de heerlijkste chocoladebollen uit Den Bosch en de lekkerste appeltaarten uit Amsterdam. Natuurlijk leveren we ook gebakjes of andere lekkere dingen speciaal voor jouw evenement gemaakt. Vegetarisch, vegan of glutenvrij; we vinden altijd een heerlijke traktatie voor jou. 

We bespreken graag je wensen

Give Me A Break events verzorgt het hele traject van idee tot uitvoering, met oog voor detail. We zitten al meer dan 30 jaar in het vak en weten wat nodig is om een evenement te laten slagen. Inmiddels hebben we het vertrouwen gewonnen van klanten die, weten hoe kwaliteit smaakt en eruit ziet. We bespreken graag wat je wensen zijn en presenteren een voor jouw evenement uitgewerkt concept.