topchefs

Met wie van deze Nederlandse Topchefs gaan jij en je personeel samen koken tijdens de feestdagen?

Een top-chef die jou persoonlijk uitnodigt, een drive thru met lichtjesregen, een kerstkoor en de directeur die een stijlvol pakket met ingrediënten voor een exclusief diner in je auto zet. Waarna je thuis en toch ook sámen met jouw collega’s het diner kookt, onder begeleiding van Alain Caron, Joris Bijdendijk of Ron Blaauw. Krijg jij al zin in dit feestje? Wij wel. 

Kerstborrel of -diner
Nieuwe stijl

Deze tijd vraagt om nieuwe manieren om waardering voor en verbinding met medewerkers vorm te geven.


Give Me A Break biedt een coronaproof concept voor je eindejaarsfeest. Uitgewerkt in maatwerk voor wat betreft merkbeleving, omvang, budget en wensen van jouw organisatie. Je kunt kiezen voor een kerstborrel of een kerstdiner. In beide gevallen werken we met top-chefs die op een leuke manier met jou en je collega’s gaan koken.

Het kerstdiner

De medewerkers worden middels een filmpje door een top-chef uitgenodigd om virtueel met elkaar te gaan koken. In een drive thru met stijlvolle kerstverlichting en live kerstmuziek wordt door de directeur een pakket met ingrediënten voor een driegangen diner in de auto gezet.

De kerstborrel

De medewerkers worden middels een filmpje door een top-chef uitgenodigd om virtueel met elkaar te gaan borrelen. In een drive thru met stijlvolle kerstverlichting en live kerstmuziek wordt een pakket met ingrediënten voor een luxe borrelplank door de directeur in je auto gezet. Eenmaal thuis kunnen de medewerkers via een meegeleverde QR-code een filmpje afspelen waarin   een top-chef laat zien hoe je de borrelplank maakt. Op een afgesproken tijdstip gaan alle medewerkers live, om te toasten op het afgelopen of nieuwe jaar, om elkaars borrelplank te bewonderen en om kans te maken op een fantastische prijs: Alain Caron die voor 6 personen bij jou thuis komt koken!

Je kunt kiezen uit twee opties:

De kerstborrel

Alle medewerkers gaan thuis aan de slag terwijl ze live meekijken hoe de top-chef en de directeur samen laten zien hoe je het diner klaar maakt. De gerechten zijn al deels voorbereid zodat het koken niet ingewikkeld is. De live verbinding tussen alle medewerkers kan via zoom of via een door ons opgezette besloten Instagram omgeving tot stand worden gebracht.

QR-codes

Van het maken van alle gerechten zijn vooraf filmpjes gemaakt. Medewerkers kunnen deze filmpjes tijdens het bereiden van het diner bekijken, door een QR-code te scannen.

Vraag een offerte aan

Ben je benieuwd hoe deze alternatieve kerstborrel of dit kerstdiner voor jouw bedrijf kan werken? Vraag vrijblijvend een offerte aan. We bespreken graag wat jullie wensen zijn en presenteren een voor jouw organisatie uitgewerkt concept. Vanzelfsprekend is het concept ook geschikt voor een nieuwjaarsborrel en de pakketten kunnen ook worden thuisbezorgd bij de medewerkers.